Åstrupvej 10 - 9800 Hjørring

Byggeskade

Vi får i JPH Forsikringsskader A/S ofte henvendelse fra folk som er ved at bygge hus, eller fornyligt er flyttet i et ny opført hus, der oplever problemer med, fugt, revner i murværk, utætheder etc.

Når eksempelvis private selv står for opførelsen af et byggeri, så opstår der i nogle tilfælde tvister med håndværkerne i forløbet. Vi bliver i den forbindelse ofte spurgt til råds omkring det udførte arbejde. Her gælder det om, at holde tungen lige i munden, da det her i mange tilfælde er afgørende, hvad der er aftalt imellem parterne. Ikke alle entreprenører er lige gode til at får udspecificeret det aftalte.

Hvis man oplever skader efter man er flyttet ind i det hus man selv har fået opført, så vil der ikke være en ejerskifteforsikring, som måske kunne dække, og ens bygningsforsikring vil som udgangspunkt heller ikke dække hvis det drejer sig om fejlkonstruktioner. I disse tilfælde så er JPH Forsikringsskader A/S behjælpelige med at undersøge evt. skader og årsagen til disse. Når skader og årsager er konstateret, så kan man tage fat på den entreprenør der har stået for opførelsen og forhåbentlig få løst problemer. Nogle af disse skader endes desværre også i retten.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.