Åstrupvej 10 - 9800 Hjørring

Syn og skøn samt voldgift

JPH Forsikringsskader A/S arbejder også med syn- og skønsforretninger for retten samt forsikringsvoldgift.

Syn- og skønsforretninger kan være sager, hvor parterne i en retssag beslutter sig for, at bede en syn- og skønsmand om, at besvare tekniske spørgsmål om eksempelvis en bygningsskade. Det er retten der udmelder syn og skøn, og skønsmanden er uvildig og skal svare på de spørgsmål, som parterne beder om at få svar på. Han/hun må altså ikke komme med udtalelser, der ligger ud over rammerne for sagen, med risiko for, at tjene den ene siden af sagen frem for den anden.

En voldgift i forbindelse med en forsikringssag, kan være, at der er uenighed om hvor meget en bygning er skadet og derved om der er tale om en reparation eller en totalskade. Hver part(forsikringstager og selskab) vælger hver deres voldgiftsmand og der vælges en opmand som skal afgøre punkter hvor voldgiftsmændene ikke kan opnå enighed. Det kan også være i sager, hvor der er ueninghed om erstatningsbeløbet.

Opgaven bliver stillet af parterne og voldgiften afleverer efter deres arbejde dommen. En voldgiftsdom kan som udgangspunkt ikke kan appelleres og derfor bindende for parterne.

JPH Forsikringsskader A/S har stor erfaring i deltagelse i syn- og skønssager samt voldgiftssager.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.